Återvändande- och återbetalningspolicy

Tack för ditt köp. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp. Men om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera det till oss. Se nedan för mer information om vår returpolicy.

RETURNERING
För att vara berättigad till återbetalning måste du returnera produkten inom 14 kalenderdagar efter ditt köp. Produkten måste vara i samma skick som du fick den och oskadad på något sätt.

RETURPROCESS
För att returnera en vara ska du kontakta kundtjänsten för att få en returadress. När du har fått adressen ska du placera varan säkert i originalförpackningen och [bifoga ditt inköpsbevis].

Din returfrakt är i vissa fall kostnadsfri. Om du returnerar en vara och orsaken till returen inte är ett resultat av ett fel från mapeelow.com kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

ÅTERBETALNINGAR
Efter att ha tagit emot din retur och inspekterat varans skick kommer vi att behandla din retur eller ditt utbyte. Vänligen ge oss minst 14 dagar från mottagandet av din vara för att behandla din retur eller ditt utbyte. Återbetalningar kan ta 1-2 faktureringscykler att visas på ditt kreditkortsutdrag, beroende på ditt kreditkortsföretag. Vi meddelar dig via e-post när din retur har behandlats.

UNDANTAG
Följande artiklar kan inte returneras eller bytas:
Fördärvliga varor
intimkläder
presentkort
specialanpassade artiklar
Digitala produkter.
För defekta eller skadade produkter, vänligen kontakta oss på kontaktuppgifterna nedan för att ordna en återbetalning eller ett utbyte.

FRÅGOR
Om du har några frågor om vår returpolicy kan du kontakta oss på vårt supportcenter.